Om mig

Jag är född högkänslig empat, men det är först i vuxen ålder jag har förstått det, och fått förståelse för varför jag har svårt att vara i stora grupper med människor, då jag tar in andras energier , vilket gjort mig helt utmattad och ofta irriterad eller ledsen.

 Då behöver jag ladda mina batterier och gör det genom att vara ensam  och bara vara, andas och  meditera och jorda mig.

Jag har varit intresserad av Alternativ hälsa och andlighet sedan många år.

Jag ser helheten , att jobba holistiskt , med kropp och själ.

Intresset började med biologisk Hudvård ,då jag tidigt lärde mig och förstod hur viktigt det är att använda biologiska hudvårdsprodukter, då kroppen är vårt största organ, ett utrensningsorgan , som vi inte bör täppa igen med gifter och kemikalier.  har använt och jobbat med olika hudvårdsprodukter men de senaste 20 åren har jag använt och sålt  Maria Åkerberg , rena , naturliga produkter.

Har utbildat mig i ansiktsmassage,  Energimassage , kosttillskott, örter mm...

Utbildad Diplomerad Friskvårdskonsulent 

Utbildad som diplomerad Hawaiiansk massör , en mjuk och djupgående massage form som jag utfört i många år. Hawaiiansk Lomi lomi massage som betyder hjärta hand och själ.

Utbildad diplomerad Änglamedium genom Maria Hope Rosenlind

Utbildad i Reiki healing 

Utbildad i Änglahealing 

Utbildad i Access Bars 

Utbildad Qi-Terapeut - behandling i infraröd Akupunktur och örter, öronakupunktur, öronljus,  naturterapi mm...

Naturterapeut inom kinesisk medicin

Senaste 3 åren har jag utvecklat mina andliga förmågor, fördjupat min healingförmåga  och öppnat upp för att kanalisera ner information och budskap från änglar och guider, blivit mer medveten om mig själv, fördjupat mig i vad som är jag och jobba med obalanser och blockeringar. Den andliga utvecklingen är tuff och lång men också så härlig och förlösande.

Jag är nu vägledd att börja hjälpa andra högkänsliga , nyvaknade personer som vill komma vidare i sin personliga utveckling , att genom healing,  healingmassage, frekvensterapi , medial rådgivning och högkvalitativa hälsoprodukter, hitta tillbaka till balans i kropp och själ .